Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De Backer Haarden laat het vuur branden in centrum Schilde

De Backer Schilde

Begin maart krijgt de gemeente Schilde er een warme publiekstrekker bij. De Backer Haarden opent er een ‘gloed’nieuwe showroom waar warme haardvuren en prachtige natuursteen een hoofdrol zullen spelen.

Met de officiële opening op zaterdag 2 maart en een openingsweekend op 9 & 10 maart wordt het startschot gegeven van een nieuw hoofdstuk in de al rijkgevulde geschiedenis van de zaak die z’n thuisbasis heeft in Heist-op-den-Berg.

Warme gezelligheid

Rond het haardvuur, bij de knetterende vlammen, beleef je de mooiste momenten met de mensen die je nauw aan het hart liggen. Bij De Backer Haarden worden waarden en tradities gekoesterd, authenticiteit zit er ingebakken in het DNA. Maar net zoals een vuur constant in beweging is en pure dynamiek uitstraalt, gaan ook zij mee met de tijd en volgen ze de laatste nieuwe ontwikkelingen op de voet. “Er gaat niets boven de gezellige warmte van een haard, we vinden het dan ook een eer om van een huis een echte thuis te maken,” vertelt Dave Wagemans, zaakvoerder van De Backer Haarden. Hij kijkt er dan ook naar uit om ook deze regio samen met zijn team te voorzien van extra warmte.

Prachtige natuursteen uit eigen atelier

In de nieuwe showroom in Schilde krijgt ook Interior Stone een prominente plaats. In het eigen atelier in Heist-op-den-Berg wordt natuursteen, keramiek, kwarts- en marmercomposiet bewerkt met de grootste zorg en dat voor allerlei interieurtoepassingen. “Vakmanschap waar we graag mee uitpakken,” vertelt Dave nog.

Een bezoekje, een beleving

In de nieuwe showroom kan je je niet alleen laten verwarmen door brandende haardvuren of je laten inspireren door de kracht en stijl van natuursteen. Je kan je ook laten overtuigen door prachtig vertelde verhalen in een unieke experience room. Een ontdekking waard."

Turnhoutsebaan 211, Schilde, België

De Backer Schilde

Deel dit artikel